Staafmathekwerken

Fraai en veilig! Voor de bescherming van zowel particulier grondgebied als bedrijfsterreinen wordt steeds vaker gekozen voor  dubbelstaafmathekwerken. Deze hekwerken ogen niet alleen fraai, strak en transparant, ze bieden door hun stevigheid ook optimale veiligheid. Voor een belangrijk deel is dat toe te schrijven aan de gelaste verticale en dubbele  horizontale staaldraden. Tel daarbij op dat de maaswijdte 50 mm bij 200 mm bedraagt, waardoor klimmers en klauteraars nauwelijks tot geen kans maken, en u begrijpt dat dit type hekwerk enorm aan populariteit aan het winnen is.

Dit is een robuust en transparant hekwerk. Waarbij de staander met verschillende bevestigingsmogelijkheden zijn te gebruiken. Wij maken verschillende typen staafmathekwerken waarbij het geheel bestaat uit twee horizontale draden en één verticale draad.

Staafmat hekwerk 8/6/8: Robuust en transparant hekwerk. Waarbij de staanders met verschillende bevestigingsmogelijkheden zijn te gebruiken. Dit type dubbelstaafmat bestaat uit twee horizontale draden van Ø 8 mm en één verticale draad van Ø 6 mm.

Staafmat hekwerk   6/5/6: Dit type is lichter dan de 8/6/8 – uitvoering. Staanders met verschillendebevestigingsmogelijkheden zijn te gebruiken. Dit type dubbelstaafmat bestaat uit twee horizontale draden van Ø 6 mm en één verticale draad van Ø 5 mm.