Robusto Gate

De bekende Robusto Gate schuifpoort van Briljant Hekwerken is een doordacht ontwikkelde schuifpoort. De hoogwaardige componenten die toegepast worden zorgen voor een kwalitatief hoogstaand product. De vleugel kan met een scala aan diverse vullingen geleverd worden. Plug & PlayDe handbediende uitvoering wordt geleverd met stalen portalen, terwijl de geautomatiseerde versie uitgevoerd is met luxe aluminium portalen. In deze aluminium portalen zijn de motor en besturingskast gebouwd. Omdat de schuifpoorten plug & play uitgeleverd worden, is het installeren zeer eenvoudig en bespaart het veel installatietijd. Standaard wordt de electrisch aangedreven poort geleverd met veiligheidslijsten, een noodstopknop en een vierkanaals handzender.

Europese wet- en regelgeving De Robusto Gate is een gecertifi ceerde schuifpoort en voldoet aan alle noodzakelijke Europese normen, waaronder de EN13241-1, de Europese Machinerichtlijn 98/37/EEG, de Laagspannings richtlijn 73/23 EEG en de EMC-richtlijn 89/336/EEG. De schuifpoort heeft een TÜVcertifi caat.

Totaaloplossing De schuifpoorten van Briljant Hekwerken sluiten naadloos aan op verschillende typen hekwerken en draaipoorten. Daarnaast kunnen ze eenvoudig gecombineerd worden met slagbomen, obstakel palen, detectielussen en intercomsystemen. Briljant Hekwerken kan u dus totaaloplossingen bieden met onderscheidend vermogen!