Gaashekwerken

U wilt uw terrein afschermen om onbevoegden te weren. Maar ook om uw bezoekers een gevoel van veiligheid  te geven. De gaashekwerken van Briljant zijn daarvoor uitermate geschikt. De hoge kwaliteit, de krachtige uitstraling, de lange levensduur en de gunstige prijsstelling zorgen ervoor dat met deze gaashekwerken nagenoeg ieder terrein van een uitstekende  basisbeveiliging kan worden voorzien.

Verticale staanders zijn middels doorvoerkoppen verbonden aan de liggers. Hier tegenaan wordt gaas geplaatst en op spanning gehouden door spandraad. Met behulp van binddraad wordt het gaas aan de staanders en liggers geknoopt. Bij dit product kunt u gebruik maken van puntdraadhouders. In de puntdraadhouders wordt puntdraad (prikkeldraad) geplaatst. De schuine puntdraadhouders zijn leverbaar voor drie puntdraden, de rechte puntdraadhouders zijn leverbaar voor zowel twee als drie puntdraden.

BZB Verticale staanders zijn middels doorvoerkoppen verbonden aan de liggers. Hier tegenaan wordt gaas geplaatst en op spanning gehouden daar spandraad. Met behulp van binddraad wordt het gaas aan de staanders en liggers geknoopt.

BRB Verticale staanders zijn middels rechte puntdraadhouders verbonden aan de liggers. Hier tegenaan wordt gaas geplaatst en op spanning gehouden door spandraad. Met behulp van binddraad wordt het gaas aan de staanders en liggers geknoopt. In de puntdraadhouders  wordt puntdraad (prikkeldraad) geplaatst. De rechte puntdraadhouders zijn leverbaar voor zowel twee als drie puntdraden.

BSB Verticale staanders zijn middels schuine puntdraadhouders verbonden aan de liggers. Hier tegenaan wordt gaas geplaatst en op spanning gehouden door spandraad. Met behulp van binddraad wordt het gaas aan de staanders en liggers geknoopt. In de puntdraadhouders wordt puntdraad (prikkeldraad) geplaatst. De schuine puntdraadhouders zijn leverbaar voor drie puntdraden.