Draaipoorten

Base Line: Het instapmodel spijlenhekwerk bestaat uit vakelementen en ronde staanders met een h.o.h. (hart-op-hart) afstand van 2410 mm. In plaats van ronde staanders is het ook mogelijk te kiezen voor koker 60×60 mm.

Smart line: Spijlenhekwerk waarbij de ronde spijlen door de liggers worden heen gestoken. Het hekwerk  is leverbaar  in een hoogte van 1 tot en met 2.50 m. Vanaf 1.50 m zijn de spijlen voorzien van een afgeschuinde bovenkant. Elke staander wordt zo’n 800 mm in de grond geplaatst en aangestort met beton. Eventueel kan de staander worden voorzien van een voetplaat.

 

Smart line double: Dit type is uitgevoerd met een extra bovenligger. De ronde spijlen zijn door de liggers gestoken. Vanaf 1500 mm hoogte worden de spijlen aan de bovenzijde standaard afgeschuind. Het spijlenvak kan door middel van bevestigingslippen tussen de staanders gemonteerd worden.

Classic Line Pro: De CLASSIC LINE PRO heeft drie liggers waarbij de ronde spijlen door de liggers zijn gestoken. Tussen de twee bovenste liggers zijn ringen aangebracht. Vanaf 1500 mm hoogte worden de spijlen aan de bovenzijde standaard afgeschuind. Het spijlenvak kan door middel van bevestigingslippen tussen de staanders gemonteerd worden.

Classic Line Arrow: De CLASSIC LINE ARROW heeft drie liggers waarbij de ronde spijlen door de liggers zijn gestoken. Tussen de twee bovenste liggers zijn ringen aangebracht. Punten op de bovenzijde van de spijlen maken het geheel compleet. Het spijlenvak kan door middel van bevestigingslippen tussen de staanders gemonteerd worden.

High Line: De vierkante spijlen zorgen voor een uiterst sterk hekwerk. De vierkante spijlen worden door de liggers heen gestoken. Vanaf 1.50 m zijn de spijlen voorzien van een afgeschuinde bovenkant. Elke staander wordt zo’n 800 mm in de grond geplaatst en aangestort met beton. Eventueel kan de staander worden voorzien van een voetplaat.