Doorrijdbeveiliging

Dit hekwerk is speciaal ontworpen om uw terrein hermetisch te beveiligen en tegelijkertijd toegankelijk te houden. Angst voor ongeoorloofd in- en uitrijden en ramkraken hoeft u voortaan niet meer te hebben. De fraaie vormgeving zorgt ervoor dat uw entree stijlvol blijft, ongeacht of uw te beveiligen domein een garagebedrijf, een winkel, een industrieterrein of welk ander object dan ook betreft.

Doorrijdbeveiliging De doorrijdbeveiliging is zowel geschikt voor binnen- als buitengebruik. Standaard wordt dit hekwerk geleverd met zware staanders en liggers. De staanders worden geplaatst op een hart-ophart afstand van 1.50 meter. Doordat het geheel in beton is gegoten is het geheel uitermate robuust. Het hekwerk wordt geleverd met gecoate paalkappen en kunstof einddoppen.

Schuifbalk: Uw doorgang kunt u afsluiten met onze fraaie en schier onverwoestbare schuifbalk. Doordat deze balk naadloos gemonteerd kan worden op onze doorrijdbeveiliging blijft alles er compact en als één geheel uitzien. Zowel de doorrijdbeveiliging als de schuifbalken worden standaard thermisch verzinkt volgens NEN-EN-ISO 1461 en kunnen naar wens in nagenoeg elke kleur voorzien worden van een polyester coating (NEN 5254).

Afsluit alternatieven: Uiteraard kunt u uw doorgang ook op andere wijzen afsluiten. Hop  Hekwerken levert een breed assortiment aan zeer functionele systemen, waaronder obstakelpalen (wel/of niet bepanserd) en roadblockers. Informeert u naar de mogelijkheden.