Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel


Sinds 2011 is Briljant hekwerk actief op de markt van terreinbeveiliging. Briljant hekwerk heeft zich op deze markt een goede positie weten te verwerven en staat daarbij bekend als toonaangevend. Harry Hannekamp die jarenlange ervaring heeft als monteur en later als vertegenwoordiger. Mede door deze jarenlange ervaring werden verdere stappen gezet naar een zelfstandig hekwerk bedrijf.

Wij werken voor diverse opdrachtgevers in Nederland en daarbuiten. Briljant hekwerk levert vrijwel alles op het gebied van hekwerken, poorten en klantspecifieke producten. Daarnaast worden de specialistische werkzaamheden uitgevoerd door onze vakkundige medewerkers.

Ook is het coatingsproces in eigen hand genomen. Hierdoor kan beter ingespeeld worden op wensen en levertijden. Doormiddel van korte lijnen en doorlooptijden realiseert Briljant hekwerk snelle levertijden. Standaard producten leveren wij uit voorraad.

De toegevoegde waarde van Briljant hekwerk is meer dan alleen het bovenstaande. Briljant hekwerk levert bovendien totaaloplossingen. En, als het gaat om maatwerk of innovatieve oplossingen vindt men in Briljant hekwerk een betrouwbare partner.

Op onze website vind u alles over bedrijfs en prive hekwerken.

Een briljant idee want wij zijn,


– Klantvriendelijk
– Probleem oplossend
– Meedenkend
– En hebben een goede prijs/kwaliteit verhouding

Wij maken vrijblijfend een offerte of komen graag langs voor een goed advies.

Levertijd 4 tot 6 weken.

In overleg kunnen wij kijken of een kortere levertijd mogelijk is.